Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

Új vezető a Bolyhoska élén: Szentkirályi-Varga Judit

Bécsy-Nemes Anikó
2017. 03. 03. 12:25:00

Szentkirályi-Varga Juditot sokan ismeritek már: aktív tagja a mosis közösségeknek és blogján, az Aprókán megjelentetett pelenka tesztjeivel egy éve segíti a moshatózással még csak most ismerkedő anyukákat. Most egy új szerepében szeretném bemutatni: hamarosan ő veszi át a Bolyhoskát.

 

Hogyan kerültél kapcsolatba a mosható pelenkákkal?

 

Amikor a kislányomat vártam, az egyik ismerősömről kiderült, hogy ők mosható pelenkát használnak. Mivel az élet egyéb területein is fontos számomra a környezettudatosság, ennek hallatán is egyből felcsillant a szemem és alig vártam, hogy élőben is lássam, hogyan is működik ez. Egy egész napot együtt töltöttünk, így volt alkalmam megfigyelni, mennyire problémamentes és természetes a mosizás, és már aznap eldöntöttük a férjemmel: elkezdjük felépíteni a mi mosi-készletünket!

 

Amikor megszületett Viki, apró lépésekkel kezdtem, hagytam időt a családnak, hogy belerázódjunk, és 8 hetes korában lett teljesen mosis baba. Szerencsére mindazok, akik gyakran pelenkázzák, osztoznak a lelkesedésünkben, hiszen látják, milyen jól működik - ez nagy könnyebség nekünk. Sőt, a textilpelusozásban járatos nagymamáink még nálam is szebben kezelik a foltokat.

 

Mióta ismered a Bolyhoskát?

 

Érdekes módon már a legelső internetes keresés során kapcsolatba kerültem vele, ugyanis abban biztos voltam, hogy Milovia kell majd a készletembe, és ennek a márkának a Bolyhoska az első hazai képviselője, így a legnagyobb választékot is itt találtam.

 

Vásárlóként elégedett voltál?

 

Erre a rövid válaszom csak annyi, hogy a valaha kapott legnagyobb postai csomagom a Bolyhoskától érkezett! Jó volt, hogy mindent megtaláltam egy helyen, a kérdéseimre nagyon gyorsan választ kaptam, és annak külön örültem, hogy a visszaigazoló e-mailt követően még aznap megkaptam az értesítést, hogy a csomagom úton van hozzánk. Ez egy néhány hetes baba mellett, akivel tél közepén nem tudtam akárhova eljutni, óriási könnyebbség volt!

 

Ezek azok a tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik a Bolyhoskát, és szeretném, ha vásárlókként a jövőben is azt éreznétek, hogy bármikor ráírhattok a Bolyhoskára a Facebookon, ha elbizonytalanodnak. Az egyetlen különbség, hogy ezután Bolyhoska Anikó helyett Bolyhoska Judit válaszol majd a kérdéseitekre.

 

Mik a terveid “Bolyhoska Juditként”?

 

Folytatni fogom a Bolyhoskának azt a jó szokását, hogy nyitott az újdonságokra és mindig meglepi valamivel a vásárlókat. (Szerintem azok a klubtagok, akik olvasták Anikó lelkes Facebook posztjait, amíg egy-egy új márka beszerzése zajlott, most nagyon bólogatnak :) )

 

Az új márkák mellett szeretném új termékekkel is bővíteni a palettát - de ez maradjon egyelőre meglepetés. Annyit elárulhatok, hogy a pelusminták rajongói itt is találnak majd szerelem-darabokat.

 

Azt pedig szerintem mondanom sem kell, hogy ezután is számíthattok majd olyan márkákra, amelyek kizárólag a Bolyhoskánál lesznek elérhetőek, mint jelenleg a Thirsties vagy a Charlie Banana. Szerencsére a Bolyhoskás közösség osztozik az újdonságok iránti lelkesedésemben.

 

A Klubra gondolsz?

 

Elsősorban, igen. A Bolyhoska Klubban egy remek közösség alakult ki, jó látni, ahogy az anyukák mernek kérdezni, és őszinte válaszokat kapnak. Hiszen, lássuk be, a mosizás során előbb-utóbb mindenki szembe találja magát valamilyen problémával. Vagy egy ázó pelenka, vagy egy kipirosodott babapopsi, vagy egy makacs folt jön a képbe, és ilyenkor azonnali, gyakorlatias segítségre vágyik az ember.

 

Mivel én is nap mint nap ugyanezekkel a problémákkal szembesülök, vagyis ugyanúgy érdeklődve figyelem, mi lesz a pelusban a céklasaláta után és vajon kibírja-e az éjszakát az a pelus, aminek a mintája szerelem volt első látásra, így Bolyhoska vásárlókként ezután sem sablon válaszokat fogtok kapni a problémákra, hanem naprakész, a gyakorlatban is kipróbált megoldásokat. A tudásom pedig folyamatosan bővül, ahogy az egyre lelkesebb és a világot egyre kíváncsibban felfedező kislányom újabb és újabb kihívások elé állít. Ráadásul biztosak lehettek abban, hogy ha valami nálunk beválik, az felkerül a Bolyhoska polcaira is!

  

Hosszú távon merre halad majd a Bolyhoska?

 

Szerencsére a magyar anyukák egyre tudatosabbak mind a babaápolás, mind a környezetvédelem terén, így valószínűleg egy egyre szélesedő vásárlói kör érkezik majd hozzánk. A magas minőségű, prémium termékek minden bizonnyal továbbra is keresettek lesznek, hiszen az olcsó, többnyire a mintájuk miatt megvásárolt kínai pelenkák mellett minden készletben jól jön több olyan pelus, amelyre bármilyen helyzetben lehet számítani.

 

Természetesen ezekkel a márkás pelenkákkal sokan érzik úgy, hogy a nagyobb befektetés miatt nagyobb anyagi kockázatot vállalnak, számukra szeretnék majd a mostani, 21 napos rápróbálási garancia mellett más módokat is kidolgozni arra, hogy közelebbről is megismerkedhessenek a kiválasztott pelusokkal.

 

Emellett a mosis közösségben is egyre többen vannak, akik egyszerűen a szép, mintás pelenkák miatt vágnak bele - ők a jövőben is számíthatnak arra, hogy ha egy márka valami újdonsággal rukkol elő, az bekerül a Bolyhos-választékba. Mert lehet ám a mosipelussal is divatozni. Örülök, hogy a hazai mosis anyukák ennyire igényesek, és bízom benne, hogy nyáron a strandokon és a játszótereken egyre több csinos, mintás pelus villan majd!

 

Ami a Bolyhoska Klubot illeti, az a célom, hogy minél több lehetőséget biztosítsak a személyes, “offline” találkozásra, akár vásárokon, akár mosis klubokban, vagy akár a jövőben egy saját, hangulatos, Bolyhoska Mosipelus Klubban. Hiszen a Bolyhoska erről a közösségről szól, és jó megismerni, kik, milyen történetek rejlenek a Facebook profilképek mögött.

 

Az igazán hosszú távú terveket illetően abban bízom, hogy a Bolyhoska együtt fog nőni velünk mind szolgáltatásait, mind a termék palettát illetően. Ez azért is lenne jó, mert így a mosis anyukák a gyermekek cseperedésével fellépő újabb igényeikre a már ismert minőségben kaphatnának megoldásokat.

 

Ha valaki most találkozik először a mosható pelenkázással, miért ajánlanád, hogy próbálja ki?

 

Mert semmivel sem bonyolultabb, mint eldobhatóért rohangálni a boltba és kétnaponta levinni a pelenkaszemetet. Igazából azonban elsősorban a kisbabánk és a környezet érdekeit szem előtt tartva érdemes szerintem belevágni a mosizásba. Számomra megnyugtató, hogy a baba bőre lélegző, puha anyagokkal kerül kapcsolatba, és az sem elhanyagolható szempont, hogy nem fogja két és fél éves korára 6000 műanyag gombóccal “gazdagítani” a világot.

 

Emellett - és tudom, hogy ez nem csak nálunk szempont - az anyagi oldalát is mindig ki szoktam emelni, hiszen már egy gyereknél is jelentős összegeket spórolhatunk, a kistestvéreket pedig szinte ingyen pelenkázhatjuk majd. Hiszen az eldobható pelenkákkal szinte szó szerint a kukába dobjuk a pénzt.

 

Ezúton is szeretném megköszönni Anikónak, hogy bizalmat szavazott nekem, és lehetőséget biztosít arra, hogy a Bolyhoskát az eddig megismert minőséget szem előtt tartva, új ötletekkel gazdagítva tovább vihessem!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: bolyhoska

Keresés