Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

Thirsties - megbízható mosható pelenkák Amerikából

A Thirsties mosható pelenkakülsők különlegessége a nagy méret és a combszárny, ami extra védelmet biztosít szivárgás ellen. A külsők egysoros patentokkal illetve tépőkkel záródnak. Kiválóan használhatók nagy méretű babáknál is! Prefifülük nincs, így pelenkabelsőkkel is kompatibilisek. Az AIO pelenkákra két patentsort helyeztek el és nem combszárnyasok. A "duo wrap" 2-es méretű külsők és az egyméretes AIO-k három állásba állíthatók, kiválóan méretezhetőek. Az Amerikai Egyesült Államokban készültek, fél év garanciával küldjük őket hozzád. 

Rendezés:

A Bolyhoskán kapható pelenkák közül az egyik legrégebbi márkánk a Thirsties. Az amerikai pelenkagyártó családi vállalkozásként indult, és a mai napig sok otthonról dolgozó (WAHM) anyukát foglalkoztat, így a koronavírus járvány idején is nem csak biztosítani tudta a folyamatos gyértást, de megélhetést is biztosított számtalan családnak.

A gyártó termékpalettáján minden pelenkatípus megtalálható. A Thirsties duo wrap névre hallgató combszárnyas külsők 3 méretben készülnek. Az 1-es méret körülbelül 8 kg-ig jó, és a legkisebbek igényeit szolgálja ki. A kettes méret akár a későn szobatisztulók számára is jó választás, hiszen körülbelül 9-12 hónapos kortól egészen akár 3-3,5 éves korig jó lesz. Ha pedig mégsem, a 3-as méret egészen 27 kg-ig jó, így akár a (junior) éjszakai belsők fölé is jó lehet.

A zsebes pelenkáik esetében igazi különlegesség a biopamut zseb. A természetes anyagú zsebes pelenka ritka, azonban sok érzékeny bőrű babás anyuka kifejezetten kereste nálunk. Ráadásul combszárnyas, így nem fogsz amiatt bosszankodni, hogy a zseb anyaga kivezeti a pisit.

Az All in one pelenkák a kender és a pamut jó tulajdonságait ötvözik, és a nálunk kapható többi AIO-hoz hasonlóan kedvelt bölcsis pelusok.

Keresés