Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk Megértettem!
Termékek Menü
0
+36204357955
Itt jársz: > >

Mosható pelenkákkal kapcsolatos információk

"Nem szerettem volna a kisfiam legérzékenyebb testrészét gyakorlatilag egy „dunsztkötésben” aszalni, mivel az eldobható pelenkák nem szellőznek [...] A környezettudatosság és az anyagi előnyök is mind mellette álltak."

"Az ember óvja a gyermekét, a környezetet, esztétikai élményhez jut, hiszen olyan csini lesz a mosható pelusokban a babapopsi, és nem kell havonta pelenkára költeni."
"Nem annyi plusz meló és nem annyira bonyolult, mint elsőre tűnik. A mosis közösség pedig szuper, már emiatt is érdemes mosizni!"
"Nagyon segítőkészek a csoportbeli mosis anyukák, mindig készségesen válaszoltak"
"...kizártnak tartottam, hogy még két évig eldobhatóban dunsztolódjon a gyerekem."
"Próbálkozni kell más beállítással, más betéttel, és előbb-utóbb menni fog!"
Vajon hogyan áll majd a babán a mosipelus? Megfelelően illeszkedik? Mi van, ha abszolút nem az ő fazonja?
"Csak bátorítani tudom őket, hogy mihamarabb vágjanak bele a mosható pelenkázásba!"
"jobb lenne a kisfiamnak, mert kisebb odabent a hőmérséklet, mint az eldobhatós pelusokban"
Miért érdemes nálunk vásárolnod?
"a modern mosható pelenka számos olyan megoldást kínál, ami messze túlmutat a nyolcvanas-kilencvenek években elérhető lehetőségeken"

Egy kisbaba, az első három évben hatalmas anyagi teher, de szerencsére attól a pillanattól kezdve, hogy megtudod babát vársz, mindenki a segítségedre lesz. Mi a helyzet pelenkafronton?

Nem kell liberálisan gondolkodó szuperanyukának, sem elhivatott környezetvédőnek lenned ahhoz, hogy mosható pelenkát használj. Ennél sokkal egyszerűbb, praktikusabb okai vannak annak, hogy a mosipelus mellett dönts. Elmondunk neked 5+1 érvet, ami a mosipelus mellett szól.

Jobban megéri mosható pelenkázni, mint Apát ugrasztani eldobható pelenkáért? Vegyük csak sorra, mennyi maradna a pénztárcánkban!
Tedd a mosható pelenkázást még gazdaságosabbá! Egészségpénztári tag vagy? Szívesen kiállítjuk a számlát, így jóváírják neked a vásárolt termékek bizonyos százalékát. Itt olvass utána a feltételeknek!

Coolmax vagy mikropolár esetleg mikroszálas? Segítünk eligazodni a Milovia mosható pelenkabetétek rengetegében.

Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan óvd Milovia pelusaidat.