Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk Megértettem!
Termékek Menü
0
+36306366346
Itt jársz: > >

Mosható pelenkákkal kapcsolatos információk

Már FOXPOST automatába is rendelheted bolyhos csomagod! Már FOXPOST csomagautomatába is kérheted a bolyhos csomagod - egyszerű, gyors és kényelmes!
Új vezető a Bolyhoska élén: Szentkirályi-Varga Judit Szentkirályi-Varga Juditot sokan ismeritek már: aktív tagja a mosis közösségeknek és blogján, az Aprókán megjelentetett pelenka tesztjeivel egy éve segíti a moshatózással még csak most ismerkedő anyukákat. Most egy új szerepében szeretném bemutatni: hamarosan ő veszi át a Bolyhoskát.
Hétköznapi mosimamák: TÓTH ÁGNES KLAUDIA "Azt üzenem azoknak, akik még csak tervezik, hogy ne féljenek belevágni! Sokkal egyszerűbb, könnyebb, mint gondoltam, nem okoz túl sok plusz feladatot, könnyen a napi rutin részévé válik."
Hétköznapi mosimamák: BARTÁNÉ MÉSZÁROS ANDREA

"Nem szerettem volna a kisfiam legérzékenyebb testrészét gyakorlatilag egy „dunsztkötésben” aszalni, mivel az eldobható pelenkák nem szellőznek [...] A környezettudatosság és az anyagi előnyök is mind mellette álltak."

Hétköznapi mosimamák: ERDÉLYI - NAGY NOÉMI "Az ember óvja a gyermekét, a környezetet, esztétikai élményhez jut, hiszen olyan csini lesz a mosható pelusokban a babapopsi, és nem kell havonta pelenkára költeni."
Hétköznapi mosimamák: DINNYEI ROZI "Nem annyi plusz meló és nem annyira bonyolult, mint elsőre tűnik. A mosis közösség pedig szuper, már emiatt is érdemes mosizni!"
Hétköznapi mosimamák: NÉMETH ANETT "Nagyon segítőkészek a csoportbeli mosis anyukák, mindig készségesen válaszoltak"
Hétköznapi mosimamák: SIBALIN SZANDRA "...kizártnak tartottam, hogy még két évig eldobhatóban dunsztolódjon a gyerekem."
 Hétköznapi mosimamák: PREPOK SZANI "Próbálkozni kell más beállítással, más betéttel, és előbb-utóbb menni fog!"
Vajon hogyan áll majd a babán a mosipelus? Megfelelően illeszkedik? Mi van, ha abszolút nem az ő fazonja?
Hétköznapi mosimamák: RÉTI VIRÁG "Csak bátorítani tudom őket, hogy mihamarabb vágjanak bele a mosható pelenkázásba!"
Hétköznapi mosimamák: DR BEKE BARBARA "jobb lenne a kisfiamnak, mert kisebb odabent a hőmérséklet, mint az eldobhatós pelusokban"
19+1 érv a Bolyhoska mellett Miért érdemes nálunk vásárolnod?
Hétköznapi mosimamák: SZALAI GERDA
"a modern mosható pelenka számos olyan megoldást kínál, ami messze túlmutat a nyolcvanas-kilencvenek években elérhető lehetőségeken"
Van 500.000 forintod pelenkára?

Egy kisbaba, az első három évben hatalmas anyagi teher, de szerencsére attól a pillanattól kezdve, hogy megtudod babát vársz, mindenki a segítségedre lesz. Mi a helyzet pelenkafronton?

5+1 ok, hogy mosipelust használj

Nem kell liberálisan gondolkodó szuperanyukának, sem elhivatott környezetvédőnek lenned ahhoz, hogy mosható pelenkát használj. Ennél sokkal egyszerűbb, praktikusabb okai vannak annak, hogy a mosipelus mellett dönts. Elmondunk neked 5+1 érvet, ami a mosipelus mellett szól.

Mosható pelenka költség kalkulátor
Jobban megéri mosható pelenkázni, mint Apát ugrasztani eldobható pelenkáért? Vegyük csak sorra, mennyi maradna a pénztárcánkban!
Egészségpénztári számla
Tedd a mosható pelenkázást még gazdaságosabbá! Egészségpénztári tag vagy? Szívesen kiállítjuk a számlát, így jóváírják neked a vásárolt termékek bizonyos százalékát. Itt olvass utána a feltételeknek!
Mindent a Milovia Pelenkabetétekről

Coolmax vagy mikropolár esetleg mikroszálas? Segítünk eligazodni a Milovia mosható pelenkabetétek rengetegében.

Milovia pelenkák használati útmutatója

Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan óvd Milovia pelusaidat.