Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

Blueberry - elképesztően cuki mintás mosható pelenkák Amerikából

Rendezés:
A Blueberry mosható pelenkák méretezése:
CAPRI (prefifüles pelenkakülső): 1-es méret: 2,7-7kg; 2-es méret: 4,5-16/18 kg
SIMPLEX (all in one pelenka): 5-16 kg
SIDE SNAP SIMPLEX (oldalt patentos all in one pelenka): M 5,5-11 kg, L 10-16 kg
 
Az amerikai gyártó a leggyakrabban felmerülő mosipelusos problémákra nyújt megoldást: a Capri típusú mosható pelenka külsőjük a nagyobb mennyiséget pisilő babák számára is kényelmes és biztonságos, ázásmentes választás. Tehető bele nappalra betét, de az éjjeli belső és a prefold is aláfér, így nem kell feltétlenül külön napali és éjszakai készletet kialakítanod. A méretéből adódóan egy kicsit tovább fogjátok tudni használni mint a legtöbb egyméretes pelust, így akár a késői éjszakai szobatisztulás során is hű társatok lehet.
A Blueberry az AIO pelenkák terén két lehetőséget is kínál. A klasszikus All in one pelenka a Simplex igazi apabarát pelus, ráadásul a bölcsőde is egyből rá fog bólintani, hiszen könnyű feladni és cserélni. Ha a Simplex könnyű, akkor a Side snap simplex még könnyebb, ez ugyanis egy mosható bugyipelenka. Az oldalsó patentokat előre bepatentolva könnyen fel tudod húzni az elszaladni vágyó babára, és ha már közel a szobatisztulás, ezt a fazont a kicsi is le tudja tolni, ha szükséges. Méretezése miatt kisebb és nagyobb babákra is találsz megfelelő méretet, és a Simplexhez hasonlóan a side snap simplex is jó választás bölcsibe készülő babáknak.

Keresés