Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

Csónakos pelenka betétek

A csónakos pelenkák nagyon népszerűek a magyar mosis anyukák körében, ezért nekik szeretnénk itt összegyűjteni azokat a betéteket, amelyek a legjobban illeszkednek ebbe a típusba.

Rendezés:

Az itt található betétek közös jellemzője, hogy jól illeszkednek csónakos pelenkába, mert vékonyak, flexibilisek, száradás után sem keményedik meg az anyaguk és kellően keskenyek ahhoz, hogy nem nyomják ki a csónakos pelenka csónakját.

A betétek között természetes anyagú pamut, bambusz és kender is található, de a gyors nedvszívást igénylő, sokat és gyorsan pisilő babák számára mikroszálas betétet is válogattunk ide. Van kifejezetten keskeny, slim fit nevű Puppi pelenkabetét is, ez az M-es pelusokba is jó lesz. A hajtogatós betétek hosszát saját magad állíthatod be, így biztos lehetsz abban, hogy a legoptimálisabban illeszkednek majd a csónakba, legyen az Hamac, gDiapers, Brilus vagy Kreliza.

Keresés