Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

Mi az a Coolmax?

A Milovia pelusokkal kapcsolatban leggyakrabban azt kérdezik tőlem: mi az a Coolmax? Most összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat ezzel a nyári adu ásszal kapcsolatban!

Mi az a Coolmax?

A Coolmax a Milovia márka egyik típus megjelölése, amely egyaránt jelenthet betétet és zsebes pelenkát is. Az elnevezés egy vékony, hálós, mikroszálas textil réteget takar. A pelenkabetét esetén ez a selymes réteg van felül, ez érintkezik közvetlenül a babapopsival. A zsebes pelenka esetén pedig maga a zseb készül ebből az anyagból - vagyis ott is közvetlenül ez a réteg találkozik a popsival.

Miért válasszunk Coolmax pelenkát?

A Coolmax anyag könnyű, vékony, hálós szerkezetű, a nedvességet gyorsan elvezeti és hűsítő érzés a bőrnek. Nyárra kifejezetten ajánlom, hiszen ilyenkor jól esik a hűvös érintés a babáknak, kisfiúk esetében pedig kifejezetten fontos, hogy ne melegedjenek túl a pelusban (bár ez a mosható pelusokra egyébként sem jellemző a jó szellőzés miatt). Plusz pont, hogy a baba a pisilés utáni hűsítő érzés miatt jobb visszajelzést kap arról, hogy "történt valami", így ez a pelus segítheti a szobatisztulás folyamatát is (amely nyáron sok családnál aktuális).


Betétet vagy zsebes pelust vegyek?


Ha a Milovia pelus fazonja a babádnak, a Coolmax zsebes is az lesz, így bátran megveheted! Ha viszont megvan már a készleted, és nem szeretnél új pelusba beruházni, ráadásul kitapasztaltad már, melyek a kedvenc pelenkakülsőitek, amelyek tökéletesen passzolnak nálatok, egy Coolmax betéttel ti is megtapasztalhatjátok ennek a nyári anyagnak minden jó tulajdonságát.

Keresés