Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

Személyes tanácsadás

Személyes tanácsadás

 

Már mindent elolvastál, és még mindig vagy biztos benne, hogyan működik a mosipelus?

Mielőtt megvásárolod az első pelusokat, szeretnél néhányat élőben látni?

Tele vagy kérdésekkel, és szívesen átbeszélnéd az egészet, rendszerezetten?

 

Beszéljünk meg egy időpontot, és szívesen segítek!

 

Mit kell tudni a személyes tanácsadásról?

 

Mennyibe kerül?

A tanácsadás ingyenes, és nem jár vásárlási kötelezettséggel. Tulajdonképpen veheted úgy, hogy itt nem is a Bolyhoska képviseletében vagyok jelen, csak mint lelkes mosis anyuka :)

 

Mikor van?

Olyan időpontot keresünk, amikor mindketten - te is, én is - ráérünk. Mivel nekem van egy kislányom, így többnyire őt is viszem magammal, de hétvégén akár nélküle is megoldható a találkozó.

 

Mennyi idő egy ilyen?
Nagyon változó az időtartama attól függően, mennyit tudsz már a mosizásról és milyen részletekre vagy kíváncsi. Érdemes legalább egy órát rászánni, de többnyire 2 órába szokott beleférni. (Gyorsan beszélek :) ) Általában időlimit nincs, így ha nagyon sok mindenről beszélgetünk, maradhatunk tovább. Rajtad múlik :)

 

Hol van?

A kislányom miatt többnyire a HelloAnyu kávézót szoktam javasolni, ott kényelmesen le tudunk ülni, neki pedig vannak játékok, így ő is jól érzi magát közben, de ha hétvégén vagy olyan napon találkozunk, amikor rá tudom bízni őt valakire, akkor Budapesten belül akár máshol is megpróbálhatunk helyszínt találni.

 

Milyen pelusokat nézhetek meg?

A Bolyhoskán épp készleten lévő pelusokból bármit - ha például érdekel, hogy egy konkrét minta mennyire fiús vagy mennyire lányos, elviszem, és meg tudod nézni. Illetve a saját mosis készletünkből is szoktam vinni pelusokat, így ha egy konkrét márka érdekel, szívesen beteszem azt is - ha van olyanunk. Márkás és kínai pelusaink egyaránt vannak és betétek tekintetében is sokfélét tudok vinni.

 

Hogyan készüljek a bemutatóra?
A legjobb, ha e-mailben előtte megírod nekem az info@bolyhoska.hu címre, hol tartasz az információ szerzésben (most kezded, vagy már elolvastál minden elérhető anyagot), vannak-e már pelusaid vagy a készlet beszerzése előtt állsz, és milyen márkák azok, amelyek mindenképp érdekelnek. Ne aggódj, általában nem csak azokat viszem el, erre inkább azért van szükség, hogy a kedvenceid semmiképp se maradjanak itthon.

Jó, ha összeírod magadnak a kérdéseidet is. Ezt nem muszáj elküldened nekem, az alapokat úgyis el szoktam mondani - aztán a helyszínen felteheted még azokat a kérdéseket, amiket nem válaszoltam meg menet közben.

 

Kit hozhatok magammal?
Szerintem már minden kombinációban tartottam előadást, így azt szoktam mondani, te döntsd el, kinek érzed, hogy hasznos lehet egy ilyen. Érkezhetsz egyedül, hozhatod a párod, anyukádat, anyósodat, testvéredet, de volt már, aki a barátnőjével érkezett. Ha van nagyobb gyermeked, a HelloAnyuba ő is elkísérhet, ott sok játék van, igazi bababarát hely, nem fog unatkozni. Nagyobb csoporttal még senki sem jelentkezett hozzám, de ketten-hárman nyugodtan jöhettek :)

 

Tényleg ingyenes?
Igen :)

 

Ha van még kérdésed, írj nekem az info@bolyhoska.hu e-mail címen és szívesen segítek!

Rendezés:

Keresés