Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

Hétköznapi mosimamák

Hétköznapi mosimamák

 

Ahány gyerek, ahány anyuka, annyi történet. Hétköznapi mosimamák cikksorozatunkkal azt szeretnénk bemutatni, ahhoz, hogy mosható pelenkát használjon egy édesanya, nem feltétlenül kell sem buggyosnadrágos hippinek vagy éppen elvakult környezetvédőnek lenni. Ma már a kötődő nevelést alkalmazó anyák, a design és divat szerelmesei vagy éppen a környezet értékeit védők közül egyenlő arányban fordulnak elő a mosható pelenkákat előnyben részesítő szülők. Őket mutatjuk be hétről hétre jelentkező cikksorozatunkban a Bolyhoska weboldalán.

 

 

Hogyan állítom össze a saját újszülött készletünket?

Legutóbbi bejegyzésemben írtam már róla és személyes tanácsadáskor is mindig szóba kerül, hogyan érdemes összeállítani egy újszülött készletet. Mivel mindenki más, így ilyenkor csak általános tanácsokat tudok adni arra vonatkozóan, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni. Ezért úgy gondoltam, az is hasznos lehet, ha egy konkrét példán - a sajátomon - keresztül mutatom be, hogyan épül fel egy konkrét újszülött készlet.

Hétköznapi mosimamák: TÓTH ÁGNES KLAUDIA "Azt üzenem azoknak, akik még csak tervezik, hogy ne féljenek belevágni! Sokkal egyszerűbb, könnyebb, mint gondoltam, nem okoz túl sok plusz feladatot, könnyen a napi rutin részévé válik."
Hétköznapi mosimamák: BARTÁNÉ MÉSZÁROS ANDREA

"Nem szerettem volna a kisfiam legérzékenyebb testrészét gyakorlatilag egy „dunsztkötésben” aszalni, mivel az eldobható pelenkák nem szellőznek [...] A környezettudatosság és az anyagi előnyök is mind mellette álltak."

Hétköznapi mosimamák: ERDÉLYI - NAGY NOÉMI "Az ember óvja a gyermekét, a környezetet, esztétikai élményhez jut, hiszen olyan csini lesz a mosható pelusokban a babapopsi, és nem kell havonta pelenkára költeni."
Hétköznapi mosimamák: DINNYEI ROZI "Nem annyi plusz meló és nem annyira bonyolult, mint elsőre tűnik. A mosis közösség pedig szuper, már emiatt is érdemes mosizni!"
Hétköznapi mosimamák: NÉMETH ANETT "Nagyon segítőkészek a csoportbeli mosis anyukák, mindig készségesen válaszoltak"
Hétköznapi mosimamák: SIBALIN SZANDRA "...kizártnak tartottam, hogy még két évig eldobhatóban dunsztolódjon a gyerekem."
 Hétköznapi mosimamák: PREPOK SZANI "Próbálkozni kell más beállítással, más betéttel, és előbb-utóbb menni fog!"
Hétköznapi mosimamák: RÉTI VIRÁG "Csak bátorítani tudom őket, hogy mihamarabb vágjanak bele a mosható pelenkázásba!"
Hétköznapi mosimamák: DR BEKE BARBARA "jobb lenne a kisfiamnak, mert kisebb odabent a hőmérséklet, mint az eldobhatós pelusokban"
Hétköznapi mosimamák: SZALAI GERDA
"a modern mosható pelenka számos olyan megoldást kínál, ami messze túlmutat a nyolcvanas-kilencvenek években elérhető lehetőségeken"

Keresés