Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Termékek Menü

Bolyhoska blogja

Csináld magad! Mosható vattakorong Vannak dolgok, amelyek után szinte automatikusan nyúl az ember, pedig a hulladékmentes alternatívára váltás nem igényelne komolyabb erőfeszítést. Ilyen volt nálunk a vattakorong. Most megmutatom, hogyan készítheted el egy délután alatt a teljes készleted!
Hogyan állítom össze a saját újszülött készletünket?

Legutóbbi bejegyzésemben írtam már róla és személyes tanácsadáskor is mindig szóba kerül, hogyan érdemes összeállítani egy újszülött készletet. Mivel mindenki más, így ilyenkor csak általános tanácsokat tudok adni arra vonatkozóan, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni. Ezért úgy gondoltam, az is hasznos lehet, ha egy konkrét példán - a sajátomon - keresztül mutatom be, hogyan épül fel egy konkrét újszülött készlet.

A mosható pelenkás csoportokban talán leggyakrabban feltett kérdés, hogy mit is vegyünk meg a kezdőcsomagba? Általában mire felmerül ez a kérdés, az adott anyuka már elolvasott minden hasznos és fontos dokumentumot, hallott már a különböző típusokról, és vagy azt érzi, hogy ez egy hatalmas káosz, vagy azt, hogy képben van ő, de mégis – miből mennyit? Ebben szeretnék most segíteni ezzel a bejegyzéssel.

Minden mosipelusos anyuka száját elhagyja egyszer a mondat: “ez a pelus ázik”.

Milyen mosószert válasszunk a mosható pelenkákhoz? {teszt} A pelenkák mosása elsőre bonyolultnak tűnhet, főleg ha a mosis csoportokat olvasgatva elsőre csak azt látod, "ezt nem szabad", "azt nem szabad". De akkor mégis mivel kellene mosni a pelenkákat, hogy ne tegyünk kárt bennük? Én az elejétől fogva, direkt tesztelési céllal beszereztem néhány mosószert, majd összevetettem a listámat azzal, miről írnak jókat a többiek (beszereztem még  pár fajtát :) ), és... íme az eredmény! *
Mi az a mosható pelenka?

Rengeteg információt olvasni arról, hogyan használjuk a mosható pelenkákat, milyen típusai érhetőek el, hogyan kell megfelelően turbózni az AIO-kat, hogy az olyan boszorkánykonyhás dolgokba, mint a marhaepe-szappan és a nátrium-perkarbonát bele se menjek… Viszont arra az egyszerű kérdésre nem sok választ találtam: mi az a mosható pelenka?

hu-da bebújós pelenka külső {teszt} Éjszakára sokan ódzkodnak a mosható pelenkától, hiszen mindenki a legnyugodtabb alvást kívánja a babájának, és néha nehéz elképzelni, hogy ez mosipelusban kényelmes lehet. Arról nem is beszélve, hogy az álmosságtól nyűgös, ficergő gyerekre sokszor nem is olyan könnyű rendesen feladni egy patentos pelenkát. A hu-da belebújós PUL külsői pont ezt a problémát oldják meg, hiszen egy belső fölé már csak egyszerűen fel kell húzni őket, és onnantól pihe-puhán ölelik körbe a babapocakot. De mi is az a belebújós külső?
Hogyan kaphatok 20% kedvezményt egész évben pelusokra?

Egy baba körül rengeteg a kiadás, nincs olyan szülő, aki ne örülne egy kis plusz pénznek, amit a kicsire fordíthat. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy évente akár 150 ezer Forintot is kaphatsz az államtól, amelyből mosható pelenkát is vásárolhatsz?

Eldobható pelenkabetétek {teszt} A mosható pelenkás nyaralásról szóló cikkben megemlítettem az eldobható pelenkabetéteket. Mi már többet is kipróbáltunk - most bemutatom őket!
A Milovia pelusokkal kapcsolatban leggyakrabban azt kérdezik tőlem: mi az a Coolmax? Most összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat ezzel a nyári adu ásszal kapcsolatban!
A nyár forró, hosszú, és néha unalmas... de ha mosis anyuka vagy, ezek miatt mégis szerethető!
Mi az az úszópelenka? Itt a nyár, biztosan sokan tervezünk vízparti nyaralást. Igen ám, de mi kerüljön ilyenkor a babára? Pont erre való az úszópelus!
Beszürkült a betét? Itt az ideje a mélytisztításnak!

Mindenkivel előfordulhat, hogy a pelenka betétek egy idő után beszürkülnek, foltosodnak, és már nem olyanok, mint új korukban. Az is elképzelhető, hogy a használtan vett betétről derül ki, a színét a képen nem a rossz fényviszonyok okozták, hanem bizony az szürke. Most néhány Milovia betét segítségével megmutatom, hogyan lehet egy délután alatt új életet lehelni beléjük

Néha téged is kérdezgetnek, hogy mégis miért jobb a mosipelus? Szeretnél felkészülten érvelni? Használd az alábbi infografikát:


 

 

 

Már FOXPOST automatába is rendelheted bolyhos csomagod! Már FOXPOST csomagautomatába is kérheted a bolyhos csomagod - egyszerű, gyors és kényelmes!
Új vezető a Bolyhoska élén: Szentkirályi-Varga Judit Szentkirályi-Varga Juditot sokan ismeritek már: aktív tagja a mosis közösségeknek és blogján, az Aprókán megjelentetett pelenka tesztjeivel egy éve segíti a moshatózással még csak most ismerkedő anyukákat. Most egy új szerepében szeretném bemutatni: hamarosan ő veszi át a Bolyhoskát.
Hétköznapi mosimamák: TÓTH ÁGNES KLAUDIA "Azt üzenem azoknak, akik még csak tervezik, hogy ne féljenek belevágni! Sokkal egyszerűbb, könnyebb, mint gondoltam, nem okoz túl sok plusz feladatot, könnyen a napi rutin részévé válik."
Vajon hogyan áll majd a babán a mosipelus? Megfelelően illeszkedik? Mi van, ha abszolút nem az ő fazonja?
19+1 érv a Bolyhoska mellett Miért érdemes nálunk vásárolnod?
Van 500.000 forintod pelenkára?

Egy kisbaba, az első három évben hatalmas anyagi teher, de szerencsére attól a pillanattól kezdve, hogy megtudod babát vársz, mindenki a segítségedre lesz. Mi a helyzet pelenkafronton?

A Föld Napja A Föld Napja alkalmából előadást tartok a Varázskert BabaMamaHázban Zuglóban
Új minták a Bambino Mionál: Bumble, Touco, Grizzly és a Koala Eléggé geometrikusra sikeredett az új kollekció,  mérnökapukák kedvence lesz ez a négy minta.
PiciPiacra készülünk ismét Már ötödször leszünk jelen a PiciPiacon, ami magyarország legcukibb vására. 
Mosható pelenka költség kalkulátor
Jobban megéri mosható pelenkázni, mint Apát ugrasztani eldobható pelenkáért? Vegyük csak sorra, mennyi maradna a pénztárcánkban!
Egészségpénztári számla
Tedd a mosható pelenkázást még gazdaságosabbá! Egészségpénztári tag vagy? Szívesen kiállítjuk a számlát, így jóváírják neked a vásárolt termékek bizonyos százalékát. Itt olvass utána a feltételeknek!
hu-da pelusok az éjjeli pisicunami ellen Végre találtunk egy olyan pelenkabelsőt, ami rendesen viszi az éjjeleket és természetes anyagból készült.
Mindent a Milovia Pelenkabetétekről

Coolmax vagy mikropolár esetleg mikroszálas? Segítünk eligazodni a Milovia mosható pelenkabetétek rengetegében.

2015 őszi-téli vásárok

Itt gyűjtjük össze azokat a helyszíneket, ahol várhatóan jelen leszünk 2015 őszén-telén.

Milovia  a Babaszoba.hu -n

Mennyire egyszerű a moshatózás - cikk a Rejtelmek Blog írójától

Őszi Hangulat Kollekció a Horgookánál!

Borongós napokon legyen, ami felvidít...

Milovia a Délmagyarban

Újságpapíron láttuk viszont szeretett gombás külsőnket

Milovia pelenkák használati útmutatója

Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan óvd Milovia pelusaidat.

Új minták a Miloviánál: Charming Goose és Funny Bunny!

Márton napra készülve új pelenkák érkeztek hozzánk.

Milovia, Majmooka és Horgooka sikere a II. PiciPiacon

A BabaHami standnál valósággal bedugult a forgalom a II. PiciPiacon, mert mindenki a Milovia pelusokkal szeretett volna megismerkedni....

Új termék: Babakezek Majmooka

A PiciPiacon debütáltak a Babakezek Majmookák, a Horgooka és a Beszélő Babakezek közös együttműködéseként. 

Horgookák a Mommy Mia meglepetésdobozban

Horgooka pontfülik az augusztusi Mommy Mia dobozban! :D