Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Termékek Menü
0

Bolyhoska blogja

Minden mosipelusos anyuka száját elhagyja egyszer a mondat: “ez a pelus ázik”.

Milyen mosószert válasszunk a mosható pelenkákhoz? {teszt} A pelenkák mosása elsőre bonyolultnak tűnhet, főleg ha a mosis csoportokat olvasgatva elsőre csak azt látod, "ezt nem szabad", "azt nem szabad". De akkor mégis mivel kellene mosni a pelenkákat, hogy ne tegyünk kárt bennük? Én az elejétől fogva, direkt tesztelési céllal beszereztem néhány mosószert, majd összevetettem a listámat azzal, miről írnak jókat a többiek (beszereztem még  pár fajtát :) ), és... íme az eredmény! *
Mi az a mosható pelenka?

Rengeteg információt olvasni arról, hogyan használjuk a mosható pelenkákat, milyen típusai érhetőek el, hogyan kell megfelelően turbózni az AIO-kat, hogy az olyan boszorkánykonyhás dolgokba, mint a marhaepe-szappan és a nátrium-perkarbonát bele se menjek… Viszont arra az egyszerű kérdésre nem sok választ találtam: mi az a mosható pelenka?

hu-da bebújós pelenka külső {teszt} Éjszakára sokan ódzkodnak a mosható pelenkától, hiszen mindenki a legnyugodtabb alvást kívánja a babájának, és néha nehéz elképzelni, hogy ez mosipelusban kényelmes lehet. Arról nem is beszélve, hogy az álmosságtól nyűgös, ficergő gyerekre sokszor nem is olyan könnyű rendesen feladni egy patentos pelenkát. A hu-da belebújós PUL külsői pont ezt a problémát oldják meg, hiszen egy belső fölé már csak egyszerűen fel kell húzni őket, és onnantól pihe-puhán ölelik körbe a babapocakot. De mi is az a belebújós külső?
Hogyan kaphatok 20% kedvezményt egész évben pelusokra?

Egy baba körül rengeteg a kiadás, nincs olyan szülő, aki ne örülne egy kis plusz pénznek, amit a kicsire fordíthat. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy évente akár 150 ezer Forintot is kaphatsz az államtól, amelyből mosható pelenkát is vásárolhatsz?

Eldobható pelenkabetétek {teszt} A mosható pelenkás nyaralásról szóló cikkben megemlítettem az eldobható pelenkabetéteket. Mi már többet is kipróbáltunk - most bemutatom őket!
A Milovia pelusokkal kapcsolatban leggyakrabban azt kérdezik tőlem: mi az a Coolmax? Most összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat ezzel a nyári adu ásszal kapcsolatban!
A nyár forró, hosszú, és néha unalmas... de ha mosis anyuka vagy, ezek miatt mégis szerethető!
Mi az az úszópelenka? Itt a nyár, biztosan sokan tervezünk vízparti nyaralást. Igen ám, de mi kerüljön ilyenkor a babára? Pont erre való az úszópelus!
Beszürkült a betét? Itt az ideje a mélytisztításnak!

Mindenkivel előfordulhat, hogy a pelenka betétek egy idő után beszürkülnek, foltosodnak, és már nem olyanok, mint új korukban. Az is elképzelhető, hogy a használtan vett betétről derül ki, a színét a képen nem a rossz fényviszonyok okozták, hanem bizony az szürke. Most néhány Milovia betét segítségével megmutatom, hogyan lehet egy délután alatt új életet lehelni beléjük

Néha téged is kérdezgetnek, hogy mégis miért jobb a mosipelus? Szeretnél felkészülten érvelni? Használd az alábbi infografikát:


 

 

 

Már FOXPOST automatába is rendelheted bolyhos csomagod! Már FOXPOST csomagautomatába is kérheted a bolyhos csomagod - egyszerű, gyors és kényelmes!
Új vezető a Bolyhoska élén: Szentkirályi-Varga Judit Szentkirályi-Varga Juditot sokan ismeritek már: aktív tagja a mosis közösségeknek és blogján, az Aprókán megjelentetett pelenka tesztjeivel egy éve segíti a moshatózással még csak most ismerkedő anyukákat. Most egy új szerepében szeretném bemutatni: hamarosan ő veszi át a Bolyhoskát.
Hétköznapi mosimamák: TÓTH ÁGNES KLAUDIA "Azt üzenem azoknak, akik még csak tervezik, hogy ne féljenek belevágni! Sokkal egyszerűbb, könnyebb, mint gondoltam, nem okoz túl sok plusz feladatot, könnyen a napi rutin részévé válik."
Vajon hogyan áll majd a babán a mosipelus? Megfelelően illeszkedik? Mi van, ha abszolút nem az ő fazonja?
19+1 érv a Bolyhoska mellett Miért érdemes nálunk vásárolnod?
Van 500.000 forintod pelenkára?

Egy kisbaba, az első három évben hatalmas anyagi teher, de szerencsére attól a pillanattól kezdve, hogy megtudod babát vársz, mindenki a segítségedre lesz. Mi a helyzet pelenkafronton?

A Föld Napja A Föld Napja alkalmából előadást tartok a Varázskert BabaMamaHázban Zuglóban
Új minták a Bambino Mionál: Bumble, Touco, Grizzly és a Koala Eléggé geometrikusra sikeredett az új kollekció,  mérnökapukák kedvence lesz ez a négy minta.
PiciPiacra készülünk ismét Már ötödször leszünk jelen a PiciPiacon, ami magyarország legcukibb vására. 
Mosható pelenka költség kalkulátor
Jobban megéri mosható pelenkázni, mint Apát ugrasztani eldobható pelenkáért? Vegyük csak sorra, mennyi maradna a pénztárcánkban!
Egészségpénztári számla
Tedd a mosható pelenkázást még gazdaságosabbá! Egészségpénztári tag vagy? Szívesen kiállítjuk a számlát, így jóváírják neked a vásárolt termékek bizonyos százalékát. Itt olvass utána a feltételeknek!
hu-da pelusok az éjjeli pisicunami ellen Végre találtunk egy olyan pelenkabelsőt, ami rendesen viszi az éjjeleket és természetes anyagból készült.
Mindent a Milovia Pelenkabetétekről

Coolmax vagy mikropolár esetleg mikroszálas? Segítünk eligazodni a Milovia mosható pelenkabetétek rengetegében.

2015 őszi-téli vásárok

Itt gyűjtjük össze azokat a helyszíneket, ahol várhatóan jelen leszünk 2015 őszén-telén.

Milovia  a Babaszoba.hu -n

Mennyire egyszerű a moshatózás - cikk a Rejtelmek Blog írójától

Őszi Hangulat Kollekció a Horgookánál!

Borongós napokon legyen, ami felvidít...

Milovia a Délmagyarban

Újságpapíron láttuk viszont szeretett gombás külsőnket

Milovia pelenkák használati útmutatója

Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan óvd Milovia pelusaidat.

Új minták a Miloviánál: Charming Goose és Funny Bunny!

Márton napra készülve új pelenkák érkeztek hozzánk.

Milovia, Majmooka és Horgooka sikere a II. PiciPiacon

A BabaHami standnál valósággal bedugult a forgalom a II. PiciPiacon, mert mindenki a Milovia pelusokkal szeretett volna megismerkedni....

Új termék: Babakezek Majmooka

A PiciPiacon debütáltak a Babakezek Majmookák, a Horgooka és a Beszélő Babakezek közös együttműködéseként. 

Horgookák a Mommy Mia meglepetésdobozban

Horgooka pontfülik az augusztusi Mommy Mia dobozban! :D