Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

hu-da bebújós pelenka külső {teszt}

hu-da bebújós pelenka külső {teszt} Éjszakára sokan ódzkodnak a mosható pelenkától, hiszen mindenki a legnyugodtabb alvást kívánja a babájának, és néha nehéz elképzelni, hogy ez mosipelusban kényelmes lehet. Arról nem is beszélve, hogy az álmosságtól nyűgös, ficergő gyerekre sokszor nem is olyan könnyű rendesen feladni egy patentos pelenkát. A hu-da belebújós PUL külsői pont ezt a problémát oldják meg, hiszen egy belső fölé már csak egyszerűen fel kell húzni őket, és onnantól pihe-puhán ölelik körbe a babapocakot. De mi is az a belebújós külső?

Felépítés

A hu-da bebújós pelenkakülső a bugyifazonú pelenkák közé tartozik, ugyanis sem patent, sem tépőzár nincs rajta, egyszerűen csak fel kell húzni a babára. A pelenka teste egy rétegű, vékony, nagyon puha PUL, a lábaknál és a baba pocakjánál pedig finom, puha polár van, ez öleli körbe a combokat és a baba pocakját. Mivel a polár is nedvességtaszító valamilyen mértékben, így nem kell félnünk, hogy a pelenka ezeken a részeken ki fog ázni.


Méretezés

S-M-L-XL méretekben készítik, az alábbiak szerint. Az átlagnál pocakosabb-combosabb vagy éppen soványabb baba esetén mindenképp ellenőrizzük vásárlás előtt a megfelelő körfogatokat is.

hu-da PUL peluskülső mérettáblázat

Méret Pocak körfogat Comb körfogat Ajánlott súly
S 36-43 cm 18-23 cm 4-7 kg
M 40-48 cm 22-27 cm 6-10 kg
L 44-53 cm 26-30 cm 9-13 kg
XL 48-55 cm 28-32 cm 13 kg felett

Előnyök

  • Mivel használata pelenkabelsővel ajánlott, így fazonja elsőre buggyosnak tűnhet, azonban - főleg alváshoz - kifejezetten kényelmes pelenkatípus, hiszen nincs még egy plusz tépőzár vagy patent réteg a belső fölött.
  • A pelus vékony, könnyű, jól szellőzik. Könnyű feladni a babára, hiszen csak bele kell bújjon mint egy bugyiba.
  • A vékony rétegek miatt gyorsan szárad, így ha csak éjszakára használjuk, akár 1-2 darab is elég lehet egy adott méretből, hiszen kézzel kiöblítve este már visszaadható a babára. (2 darabot is a biztonság miatt szoktunk javasolni, hogy ha mégsem lenne időnk mosni, akkor is legyen kéznél pelenkakülső estére.)

Hátrányok

  • Minden méretből újat kell venni - azonban ha csak éjszakai pelusnak használjuk, ez mindössze 2-3 db méretenként.

Hol szerezhető be?

Webshopokban kapható, itthon nálunk, a Bolyhoskán.

Egészségpénztárhoz számla kapható a pelenka külsőkről? Igen

Mekkora csomagot ad?

Az alá tett belsőtől függően közepes, vagy akár nagyobb csomagot is képezhet, de ez kizárólag azon múlik, mekkora belsőt visel a baba, hiszen a hu-da belebújós pelus magában nagyon vékony.

Keresés