Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

Hétköznapi mosimamák: NÉMETH ANETT

Ahány gyerek, ahány anyuka, annyi történet. Hétköznapi mosimamák cikksorozatunkkal azt szeretnénk bemutatni, ahhoz, hogy mosható pelenkát használjon egy édesanya, nem feltétlenül kell sem buggyosnadrágos hippinek vagy éppen elvakult környezetvédőnek lenni. Ma már a kötődő nevelést alkalmazó anyák, a design és divat szerelmesei vagy éppen a környezet értékeit védők közül egyenlő arányban fordulnak elő a mosható pelenkákat előnyben részesítő szülők. Őket mutatjuk be hétről hétre jelentkező cikksorozatunkban. Most ismerkedjetek meg Anettet, aki kisfiával a kezdetektől fogva moshatózik!

 

Név: Németh Anett

Kor: 31 éves

Gyerekek száma és kora: Marci, 18 hónapos

A kisfia születése óta mosizik.

 

Mivel foglalkozol?

Mielőtt a kisfiam megszületett bírósági ügyintézőként dolgoztam a szülővárosomban.

 

Mióta használtok mosható pelenkát?

Mosható pelust kisfiam születése óta használunk. Az első mosható pelusokat még pocakosan szereztem be neki, de születésétől körülbelül három hónapos koráig vegyesen használtuk eldobóssal. Ennek az volt az oka, hogy akkor még kicsi volt a készlet.

 

Miért vágtál bele?

Interneten böngészve láttam meg egy webshop hirdetését, aztán belevágtam, mert csak a pozitívumot láttam a dologban.

 

Mi volt a legnagyobb nehézség?

Az eleje elég döcögősen indult, valamiért úgy éreztem nem igazodom ki a fajták között, minél többet olvastam, annál nagyobb káosz lett a fejemben. Aztán átlendültem a mosis mélyponton. Gondoltam, adok még egy esélyt, induljunk tiszta lappal. Leginkább a mosis Facebook csoport adott új lendületet. Nagyon segítőkészek a csoportbeli mosis anyukák, mindig készségesen válaszoltak, azóta is nagy szerelem a mosi.

 

Mik a kedvenceid?

Van pár nagy kedvenc a márkák között, de ha egyet mindenképp választanom kell, a kedvencem a Thirsties zsebes pelusa, mert remekül illik a kisfiam alkatához és szuper a combszárnyas megoldása.

 

 

Mit üzensz más anyukáknak, akik most fontolgatják a moshatózást?

Azt üzenem, hogy merjetek belevágni, merjetek kérdezni, a moshatózással csak nyerni lehet. Szép a baba bőre, környezetkímélő és olcsó megoldás, feltéve, ha nem válik függővé az ember a gyönyörű mintáktól és remek fazonoktól.

 

Többi cikkünk a Hétköznapi mosimamák cikksorozatban

 

Megosztás = Törődés

 

 

Keresés