Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

Doodush

Lengyel pelenkakülsők, zsebesek, coolmaxok és gyapjú pelenka külsők - XL méretig.
Rendezés:

Kevés olyan mosható pelenka van, amelyet egyaránt jó szívvel ajánlok vékony és combos babáknak is. A Doodush pont ilyen. A piacon lévő pelusokhoz képest kiemelkedően puha tapintású PUL gyönyörűen illeszkedik a babára, a gumi nem hagy nyomot, a pocaknál található polár réteg pedig kellemes érzetet biztosít. Ha fazon volt a Milovia, helyette ezt tudjuk most javasolni.

A Doodush külsők 3 méretben találhatóak meg a Bolyhoska választékában: az újszülött pelus (NB) akár már az újszülött kortól jó lehet, nem lesz tőle hatalmas csomag a baba popsiján és nagyon könnyen kezelhető. Ha szeretnél a betétekkel kísérletezni, de egy ázásbiztos külsőre vágysz, ezt vidd. Az egyméretes (OS) a nagyobbacska babák kedvenc pelusa lesz, és ha netán kinövik, vagy éjszakára sem mondanátok le a Doodush kényelméről, akkor nézzétek meg az XL pelenka külső menüpontot is.

A Doodush zsebesek Coolmax és szárazon tartó mikropolár réteggel is készülnek, előbbit a kisfiúknak különösen ajánljuk, mert kellemes, hűs érzetet biztosít és segít, hogy a herék ne melegedjenek túl a pelenkában. Az XL zsebes pelenkák egyre változatosabb mintában érkeznek hozzánk, így érdemes rendszeresen ránézni az oldalunkra.

A betétek terén a Doodush a gyors nedvszívásra helyezte a hangsúlyt, így többféle felső réteggel ellátott mikroszálas mosható pelenka betét közül válogathatsz tőlük: a sima mikroszálas a gyorsan pisilő babáknak ideális, a Coolmax igazi nyári vagy fiús betét, a polár szárazon tartós betétet pedig nem csak tisztítani könnyű, de nagy segítség lesz akkor is, ha a kisbabád hajlamos panaszkodni, ha nedves érzetű a pelusa.

Keresés