Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj

Bruttó ár:
3.979 Ft
Gyártó:
Másoknak így tetszik: Még nem írtak róla véleményt
Raktárinformáció: Elfogyott
Darabdarab

Részletek

Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
A frakcionált kókuszolaj a szűz kókuszolaj „frakciója”. Előállítása során a szűz kókuszolajból a hosszú szénláncú zsírsavakat gőz desztillációval eltávolítják. A folyamat befejezése után a kókuszolajban már csak a közepes láncú zsírsavak maradnak, ezért közepes láncú triglicerideknek (MCT olajnak) is nevezik. A frakcionált kókuszolaj azonban megtartja a szűz kókuszolaj hihetetlen hidratáló képességét, de a szűz kókuszolajjal ellentétben gyakorlatilag színtelen, szagtalan és hőmérséklettől függetlenül folyékony marad, nem szilárdul meg.
A frakcionált kókuszolaj nagyon gyorsan felszívódik a bőrbe, így ideális bármilyen illóolajjal vagy keverékkel való használatra. Ez a csodálatos hordozóolaj segíthet a bőr hidratálásában, a smink eltávolításában és a haj fényének és textúrájának megtartásában. Könnyen behatol a bőrbe, így tökéletes a roll-on keverékek, krémek és testápolók számára, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna. A frakcionált kókuszolaj önmagában vagy a kedvenc illóolajaival együtt könnyen használható!

A frakcionált kókuszolaj hatásai: ITT
Kozmetikai alapanyag,Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj 3.979 Ft, BOLYHOSKA, a mosipelusok szerelmeseinek bolyhos birodalma, 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés