Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Termékek Menü

Fa szivárvány

Bruttó ár:
8.300 Ft

Kreatív játékra ösztönző rakosgató- és egyensúlyozó játék. Mérete: 27.5x15cm

Gyártó:
Másoknak így tetszik: Még nem írtak róla véleményt
Raktárinformáció: Hamarosan...
Darabdb

Részletek

Egyedülálló, sokrétű, dekoratív termék, amely egyszerre játék és a gyerekszoba dísze. A játék öröme mellett a kicsik új ismereteket szerezhetnek a környezetről: könnyedén szemléltetheted a gyermekednek, hogyan képződik a szivárvány. A játékot kisebb-nagyobb gyermekekkel együtt is használhatod, de remekül fog szórakozni a csemetéd, akár egymaga is. 
 

Néhány játékötlet, hogy beinduljon a képzeleted:

1. A vízcseppek puzzle figuraként funkcionálnak. Akár 3 éves gyermeked is próbálkozhat a helyükre illesztésével. A cseppek kiemelkednek a felhőből, így könnyű megragadni őket.

2. A vízcseppek hátsó oldalán lévő pöttyöknek köszönhetően a gyermeked könnyedén megkülönböztetheti őket egymástól, sőt, akár szám szerint sorrendbe is teheti azokat. Az első csepp hátulján 1 pötty van, a második csepp hátoldalán 2 pötty, és így tovább... A 3-4 év közötti gyerekeknek segít a mennyiségek megértésében, és a számolás elsajátításában. Emellett könnyen ellenőrizhetik is magukat.

3. Ebben a játékban a szivárvány megfelelő színsorrendjében kell visszahelyezni az íveket az árbocra. A finommotoros mozgás fejlesztésén túl segít kisfiadnak, vagy kislányodnak a színek és méretek közti különbség megértésében is. Már 3 éves gyerekek is használhatják.

4. Ha a szivárványíveket egymás mögé állítja fel a lurkód, máris felépítette egy golyós játék kapuit. A feladata, hogy átgurítsa az összes kapun a golyót, mely annál nehezebb, minél messzebbről történik. 3-5 év között gyerekeknek ajánljuk, és akár csoportban is játszhatják.

5. Az egykezes egyensúlyjátékhoz a 3-4 éves gyermeked még igénybe veheti a napsugarat szimbolizáló filc anyagot. Az ügyesebbek és a felnőttek; esetleg Te magad e nélkül is próbálkozhatsz.

6. A kétkezes egyensúlyjátékban kisfiadnak, vagy kislányodnak mindkét kezét használnia kell. Nagyban fejleszti a koncentrációs képességét, így valódi kihívást nyújt, és megannyi sikerélményt rejt számára.

7. Szivárvány-virágot is építhettek az árboc köré, kreatív módon. Ehhez szintén mindkét kezetekre szükség van.

8. A legnagyobb kihívás a 4-99 éves korúak számára, ha árboc használata nélkül próbálják a szivárvány-virág építését. A cél az összes alkatrész felhasználása.

Ha odébb szeretnéd tenni a játékot és felemeled, nem hull darabjaira; a fa-vízcseppek a helyükön maradnak.

 

3 éven aluliak számára nem ajánlott.

,Fa szivárvány 8.300 Ft, BOLYHOSKA, a mosipelusok szerelmeseinek bolyhos birodalma, 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg véleményed!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Biztosan hasznosnak találnád ezeket is:

Termék címkék: fajáték, fauna