Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü
Itt jársz: Kezdőlap >

Emilla

Emilla

Az Emilla termékeket egy Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett designer lány, Mónika álmodta meg, ötlete és kezdeti tervei alapján készült el a levédetett termékcsalád, továbbá ő írja és fordítja a leírásokat, szervezi a termékek gyártását, csomagolását, patentolja a betétkéket és a grafikai elemeket is ő tervezi. Mára már világszerte elterjedt és közkedvelt lett az Emilla betétcsaládja, amiről Puerto Ricótól Európán át egészen Új-Zélandig beszélnek. 
 
Az Emilla mosható betétek alapötlete Móni nagymamájától, "Emilla mamától" származik, aki elmesélte Neki, hogy a háború alatt hogyan és miből varrták a nők maguknak ezeket a betéteket. 100%-ig természetes anyagokból készültek már akkor is és egy kellemes női programnak számított, amikor az óhidi nők, a kis zala megyei falu asszonyai összegyűltek és varróköröket szervezve együtt elkészítették ezeket a párnácskákat.
A történetet hallgatva megtetszett Móninak ez a módszer, és elkezdett interneten, külföldi fórumokon utánanézni, hogy létezik-e ilyen mostanság is. Meglepetésére szinte csak pozitív véleményekre, visszajelzésekre talált, ami viszont szembeötlő volt az az, hogy ez Magyarországon még nem terjedt el.
 
Az Emilla termékek környezetbarát és egészséges alternatívát nyújtanak, melyekkel kizárhatod életedből a mérgező anyagokkal teli eldobható betéteket és az eldobható vattakorongokat.
Rendezés:
980 Ft
Van belőle raktáron
1.190 Ft
Van belőle raktáron
2.450 Ft
Van belőle raktáron
2.450 Ft
Van belőle raktáron
399 Ft
Van belőle raktáron

Keresés