Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Blueberry

Blueberry

2021. 03. 02. 14:48:24
Amikor egy anyuka mosható pelusra szeretne váltani, mindig javaslom neki, hogy próbálja ki az otthon amúgy is fellelhető, pamut tetrapelenkákat. A pamut textil pelenka ugyanis jó kiindulási alap: nem csak azért, mert szinte minden kisbabás háztartásban megtalálható, de nedvszívásában is középút, se nem túl erős, se nem túl gyenge. Azonban a (bio)pamut ennél sokkal több lehetőséget rejt magában, és ha igazán környezettudatos mosható pelenkázók szeretnénk lenni, érdemes alaposabban körbejárni a kérdést. Alapanyag ismereti sorozatunk első részében ezt az évezredek óta velünk lévő alapanyagot mutatom be alaposabban.
2017. 08. 06. 15:42:39

Rengeteg információt olvasni arról, hogyan használjuk a mosható pelenkákat, milyen típusai érhetőek el, hogyan kell megfelelően turbózni az AIO-kat, hogy az olyan boszorkánykonyhás dolgokba, mint a marhaepe-szappan és a nátrium-perkarbonát bele se menjek… Viszont arra az egyszerű kérdésre nem sok választ találtam: mi az a mosható pelenka?

2016. 11. 15. 17:34:19
"Nem annyi plusz meló és nem annyira bonyolult, mint elsőre tűnik. A mosis közösség pedig szuper, már emiatt is érdemes mosizni!"
2016. 10. 25. 09:00:00
"Próbálkozni kell más beállítással, más betéttel, és előbb-utóbb menni fog!"

Keresés