Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Adatkezelési tájékoztatónk

Megértettem!
Menü

5+1 ok, amiért mosis anyukaként szeretjük a nyarat!

A nyár forró, hosszú, és néha unalmas... de ha mosis anyuka vagy, ezek miatt mégis szerethető!

1. Lehet pucérkodni!

Tudtad, hogy a kisebesedett babapopsira a legjobb gyógyír a szabad levegő? A legtöbb gyerek egyébként is élvezi, ha pelus nélkül rohangálhat, biztosíts neki minél több lehetőséget erre, amíg jó az idő!

2. Az erkély is lehet strand!

Még csak nem is kell igazi kert, amikor 30 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála, érdemes felállítani egy kis kinti pancsolót. Nagyon olcsón lehet gyerekmedencét venni, de ha nem szeretnénk még egy plusz dolgot a lakásba, a babakád is megteszi! Nem szobatiszta babákra mindenképp adjunk ilyenkor úszópelust, a balesetek elkerülése érdekében!

3. A játszótéren minden nap megmutathatjuk a legszebb pelusainkat!

Na jó, talán a legszebbeket mégsem, hiszen nekem is a szívem szakad meg, amikor már csak a játszótéren jövök rá, hogy bizony ott térkövön csúszni és csúszdázni is lehet, a legszebb pelusban is… de a második legszebbeknek itt az ideje! Én beszélgettem már így jót nem mosis anyukákkal a moshatózásról :)

4. A napocska nekünk dolgozik!

A nyár a szabadtéri teregetés ideje, ilyenkor estére megszárad a délelőtt kitett ruha, és a nap csodálatos folttisztítóként segít kifehéríteni a foltos pelusbetéteket és a gyümölcsfoltos babaruhákat. Arra azonban mindig ügyeljünk, hogy a PUL külsőket lehetőleg ne nagyon érje közvetlen, erős napfény, ez ugyanis a PUL roncsolódásához, és hosszú távon ázáshoz vezethet.

5. Értelme lesz a Coolmax pelusoknak és betéteknek!

Télen nem feltétlenül érezzük fontosnak, hogy a baba ne melegedjen túl a pelusban - de a nyári kánikula idején sokakban felmerül (ha más nem, egy jó szándékú ismerős kérdése nyomán): Nem túl meleg ez a pelus a babának? A válasz: nem, nem túl meleg - de lehet kifejezetten kellemes, hűsítő érzés! Erre találta ki a Milovia a Coolmax technológiát, amely anyagából adódóan elvezeti a nedvességet, és hűvös érzetet ad a babapopsinak. Választhatunk Coolmax külsőt, amely bármilyen szeretett betéttel kompatibilis, vagy Coolmax betétet, amellyel a kedvenc külsőkkel érhető el ugyanaz a hatás. Kisfiúknak nyáron kifejezetten ajánlott!

+1 A legjobb idő a szobatisztuláshoz!

Ha már amúgy is pelus nélkül rohangál a baba, kérdezzük meg tőle, nem szeretne-e bilire, WC-re ülni! Ez egy hosszú folyamat, de nyáron sokkal könnyebb elkezdeni, hiszen most nem kell annyi réteget lehámozni a picikről, amikor szólnak, hogy “kaka”!

 

Keresés